KAPPELI 2021

TAIDENÄYTTELY LOVIISAN KAPPELISSA 1.6.- 31.8.2021

Kappelin taidenäyttelyyn valitut teokset ja taiteilijatLoviisan Kappelin taidenäyttely 2021

Uudenmaan Kuvataidejärjestöt UKJ ry kutsuu taiteilijoita mukaan taidenäyttelyyn Loviisan Kappeliin 1.6.- 31.8.2021. Teema on avoin. Näyttelyyn voi osallistua kaikki UKJ:n jäsenjärjestöjen jäsenet.

UKJ:n jäsenjärjestöjen taiteilijat voivat tarjota näyttelyyn 1-3 ripustuskuntoista teosta vuosilta 2018-2021. Tekotapa on vapaa. Teokset voivat olla ripustuskuntoisia maalauksia, piirustuksia, grafiikkaa yms. Miljöö tarjoaa myös loistavat puitteet veistoksille. Laita hakemukseen tieto, jos veistokset voivat sijaita ulkona Kappelin terassilla. Jyryttäjänä toimii Kappelin omistaja Airi Kallio. Näyttelyajalla järjestetään kolme ripustusta (ryhmä A, ryhmä B ja ryhmä C). Sama teos voi olla esillä yhden kuukauden ajan. Jyryttäjä valitsee tarkemman näyttelyajan teoskokonaisuuden perusteella. Lista valituista julkistetaan UKJ:n kotisivulla ja facebook sivulla 23.5. mennessä

OHJEET:

  1. Maksa jyrytysmaksu 25 € UKJ:n tilille: Danske Bank FI15 8000 1001 813584, Viite: 25797 ja toimita ripustusvalmiit teoskuvat ja muut pyydetyt liitteet viimeistään SU 9.5. (Postin kautta lähetettävät hakemukset tulee olla perillä 7.5. mennessä.)
  2. Valittujen taiteilijoiden ja teosten nimet ja ryhmät julkaistaan UKJ:n kotisivulla ja Facebook sivulla 23.5. mennessä.
  3. Tuo näyttelyyn valitut teokset ilmoitettuna aikana Loviisan Kappeliin.
  4. Hae teoksesi pois ilmoitettuna aikana Loviisan Kappelista.
HAKEMUKSEN lähetys

a) sähköisesti kotisivujemme sähköisen haun kautta. https://www.ukj.fi/kappelin-taidenäyttely-ilmoittautuminen (MAKSUTOSITE, TEOSTIEDOT JA KUVAT) HUOM! Nimeä kuvatiedostot valmiiksi ennen lähetystä oheisesti: Nimi_Korkeus_leveys

b) postitse osoitteeseen: UKJ/ Vicky Maaranen, Taipaleentie 96, 01860 Perttula. (MAKSUTOSITE, TEOSTIEDOT JA KUVAT) HUOM! Nimeä kuvatiedostot ennen lähetystä oheisesti: Teoksen Nimi_Korkeus x leveys. Jos haluat kuvat takaisin, liitä mukaan kirjekuori osoitetiedoilla ja riittävillä postimerkeillä varustettuna.

c) sähköpostilla osoitteeseen posti.ukj@gmail.com. (MAKSUTOSITE, ILMOITTAUTUMISLOMAKE JA KUVAT) HUOM! Nimeä kuvatiedostot valmiiksi ennen lähetystä oheisesti: Teoksen Nimi_Korkeus x leveys

Muuta huomioitavaa:

Loviisan Kappeli perii teosmyynneistä 40 % provision.

Loviisan Kappeli ja UKJ ei vastaa mahdollisista teosvaurioista. Kun osallistut jyrytykseen, annat samalla UKJ ry:lle ja Loviisan Kappelille oikeuden julkaista nimesi / taiteilijanimesi ja oikeuden julkaista näyttelyyn valittujen taulujen nimet sekä muut niistä kysytyt tiedot  näyttelytilassa. Tietoja teoksista ja taiteilijoista julkaistaan itse näyttelyssä, yhdistyksen netti-sivuilla ja Facebook-sivulla. Näyttelytilassa on vapaa oikeus ottaa valokuvia ja näitä yleiskuvia näyttelystä tauluineen voidaan julkaista myös edellä mainituissa yhdistyksen medioissa.

Loviisan Kappeli

Kuningattarenkatu 19

07900 LOVIISA

Kappelin facebook

Kappelin instagram

Kappelin kotisivut