Kesätaidenäyttely 2023

TAIDENÄYTTELY LOVIISASSA 4.7.- 30.7.2023

KESÄTAIDENÄYTTELY

Uudenmaan Kuvataidejärjestöt UKJ ry ja Loviisan Taideyhdistys ry järjestävät yhdessä Loviisan Kesätaidenäyttelyn Galleria Theodorin vieressä 4.7.-30.7.2023.

MUKAAN VALITUT:

Anna-Maija Pakkanen

Anne Ahonen

Birgit Wallander

Elise Perttula

Heidi Heinonen

Heli Lamminaho

Heli Mäkitalo

Juha-Pekka Kosonen

Katja Sorvari

Lea Karvala

Leena Frestadius-Huotari

Liisa Malmio

Maija Lounamaa

Marja Noso

Marja Rosti

Marja-Liisa Karjalainen

Marja-Liisa Räsänen

Mervi Repo

Minna Pulli

Mirkka Hietanen

Nina Inkiläinen

Olli Korkala

Otto Europaeus

Outi Böös

Petri Keckman

Päivi Suomi

Reija Islander

Seppo Lintunen

Taija Mäntylä

Thomas Wikström

Vicky Maaranen


OHJEITA VALITUILLE

Teoksia voi toimittaa tästä päivästä lähtien Galleria Theodoriin (Kuningattarenkatu 18), joka on avoinna joka päivä klo 11-18.  Gallerian puhelinnumero on 040 7493790.

Näyttelyn ripustus on Maanantaina 3.7. ja ripustussuunnitelman tekevät UKJ:n hallitusjäsen Anne Ahonen ja UKJ:n puheenjohtaja Vicky Maaranen.

Toivomme, että kaikki teokset mahtuvat esille. Jos teoksia jää ripustuksen ulkopuolelle, ilmoitamme siitä taiteilijalle. Kuitenkin kaikki valitut saavat ainakin yhden työn esille.

Toimita teokset viimeistään 3.7. aamupäivän aikana. Olisi myös hienoa jos tulet maanantaina tuomaan teoksia ja pääset auttamaan ripustuksessa.

Provisio prosentti on vaihtunut 40%:sta 17%:iin.

Näyttely on esillä 4.7.- 30.7. ja on avoinna klo 11 – 18. Purku on sunnuntaina 30.7. heti klo 18 jälkeen. Jos et pääse noutamaan teoksia heti näyttelyn jälkeen voit tulla myös noutamaan ne maanantaina klo 11 jälkeen.

Kun viet teoksia Galleria Theodoriin, muista laittaa teoksiin joko etu tai takapuolelle omat tiedot ja teostiedot.


Lisätiedot:

Jokainen taiteilija vakuuttaa teoksensa itse. Loviisan Taideyhdistys ja UKJ ei vastaa mahdollisista teosvaurioista. Kun osallistut jyrytykseen, annat samalla UKJ ry:lle ja Loviisan Taideyhdistykselle oikeuden julkaista nimesi / taiteilijanimesi näyttelyn taiteilijaluettelossa ja oikeuden julkaista näyttelyyn valittujen teosten nimet sekä muut niistä kysytyt tiedot näyttelyluettelossa ja muissa näyttelyjulkaisuissa. Taiteilija- ja näyttelyluetteloa julkaistaan itse näyttelyssä, yhdistyksen nettisivuilla ja Facebook-sivulla. Näyttelytilassa on vapaa oikeus ottaa valokuvia ja näitä kuvia voidaan vapaasti julkaista.